Welcome to my website and Thank You for visiting.

I am photographer based in Split, Croatia; born in Split, Croatia. Specialized in wedding photography with about 10 years of experience. Diversity and dynamics of the weddings and non repetitive situations are the main reasons what made me love this job. Which is, in turn, contradictory and very funny because I was sorely hesitant, and to be honest very scared when I got the opportunity to get to photograph weddings; whole this thing; Me, Wedding Photographer! No chance! Out of the question! I'm not going to do this!

In 2007. I got a job in design and photography studio that was also doing wedding photography for local couples. As young enthusiastic graphic designer I was familiar with the photographic terminology and as they said, I have the ability to recognize a good photo. By extreme persuasion of my fellow workers, accompanying photographers and former boss, I gave in. Since end of 2008. I am photographer and almost every Saturday I am at the wedding. At this moment I cannot imagine doing anything else.  I'm freelancer since 2013.

Hope You like my work and if You do, I hope there is available date and if there is, I also hope we will make mutual agreements and have good time on Your wedding.

I want to congratulate to all the couples that are ready to make serious commitment in sacred union of marriage and certainly tremendous congratulations to all the newlyweds! 

Boris Tomljanovic


Dobrodošli na moju web stranicu i zahvaljujem Vam na posjeti.

Fotograf iz Splita, rođen u Splitu. Specijaliziran za fotografiranje vjenčanja sa oko 10 godina iskustva. Dinamika vjenčanja i raznolikost događaja glavni su razlozi zbog kojih volim ovaj posao. Što je  kontradiktorno i jako smiješno jer sam bio neodlučan i iskreno rečeno, vrlo prestrašen kada sam dobio priliku da fotografiram vjenčanje; Ja, fotograf vjenčanja! Nema šanse! Ne dolazi u obzir!

Godine 2007. dobio sam posao u lokalnom studiu za dizajn i fotografiju koji je također fotografirao vjenčanja. Kao mladi grafički dizajner entuzijast bio sam upoznat sa fotografskom terminologijom i kako su rekli, sposoban prepoznati dobru fotografiju. S krajnjim uvjeravanjem mojih kolega radnika, fotografa i bivšeg šefa prepustio sam se izazovu. Od kraja 2008. godine sam fotograf i gotovo svake subote na vjenčanju. U ovom trenutku ne mogu se zamisliti da radim išta drugo. Freelancer sam od 2013.

Nadam se da Vam se sviđaju moji radovi i ako jesu, nadam se da je datum dostupan i ako jest, također se nadam da ćemo sklopiti posao i dobro se provesti na Vašem vjenčanju.

Želim čestitati svim parovima koji su spremni na ozbiljnu predanost u svetom bračnom zajedništvu i svakako iskrene čestitke svim mladencima!

Boris Tomljanovic